Ideje za uređenje kućnog bara

Imati kućni bar danas ne znači da morate imati šank, barske stolice, frižider i ostalo što jedan bar inače sadrži. To može biti i jedan kutak u stanu u koji ćete staviti barska kolica, nekoliko polica ili pak ormarić koji će poslužiti svojoj svrsi – biti vaš kućni bar!

Iako su po definiciji barska kolica mjesta za pohranu alkohola i čaša s jednostavnim pristupom, ona mogu biti i lijepa koliko su i korisna – ako znate kako ih urediti. Srećom, za one od vas kojima treba malo inspiracije, mi vam možemo dati nekoliko ideja.

Započnite svoje uređenje tako što ćete iz kuhinjskih ormarića izvaditi najljepše boce alkohola i čaše za isti, a koje estetski najbolje izgledaju. No, prije nego što počnete nabacivati razne boce, čaše i ostale dodatke na police ili vaša barska kolica, imajte na umu da ono služi i kao komad funkcionalnog namještaja i kao prilika za dodatno uređenje prostorije u kojoj će se nalaziti, što je najčešće dnevni boravak.

Predmeti koje možda nikada niste smatrali dekorativnim detaljima za barska kolica ili čitav barski kutak, mogu se koristiti za njegovo uređenje na jedinstven način. Bilo da se radi o biljkama, knjigama, svijećama ili čak starom gramofonu, možete jednim potezom od kolica za alkohol i staklene predmete napraviti pravo umjetničko djelo!

Ne bojte se kreativnosti i ostanite vjerni sebi i svom stilu. Živjeli!

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu