Gdje nabaviti blagdanske ukrase i po kojim cijenama

Ukoliko niste jedni od onih koji su već okitili drvce i ukrasili dom za blagdane, treba vam pomoć pri pronalasku svih potrebnih ukrasa, te samog drvca, na pravom ste mjestu. Za vas smo istražili gdje možete pronaći umjetno ili živo drvce, kuglice, figurice, svijeće i ostale detalje pomoću kojih ćete svom domu podariti zimsko božićni duh. Također znamo i gdje nabaviti proizvode i materijale za uradi sam projekte.

Božićno drvce kao glavni akter svakog prosinca može biti umjetno ili živo. Ovisno o vašim željama i mogućnostima. Umjetni bor trajat će vam nekoliko sezona, s njega neće padati iglice i možete ga ukrasiti već početkom prosinca. Pravi bor možete kupiti ili unajmiti, u tegli ili odsječeni kojeg ćete poslije morati baciti. Opcija ima mnogo pa tako variraju i cijene. Kvalitetne umjetne borove možete pronaći u Bauhausu, Ikei, Konzumu, Plodinama, Dobrom partneru i Emmezeti po cijeni od nekoliko stotina kuna, ovisno o veličini bora. Borovi u teglama kao i oni odrezani također će koštati od 100 kuna naviše, ovisno o veličini i vrsti. Borove u teglama danas možete naručivati i putem interneta, dok će se klasična drvca kao i svake godine prodavati na određenim mjestima u gradu.

Ukrasi za kuću ili bor već godinama se prodaju u raznim trgovinama, pa čak i supermarketima s hranom koji imaju svoj kutak za dom. Konzum tako ima preslatke i cijenom prihvatljive božićne čizmice za 29,99kn, drvene Orašare za 99,99kn te posuđe poput šalica, tanjura, pladnjeva i ostalog s raznim blagdanskim motivima po cijenama od 39,99kn za paket od dvije šalice (prikazane na slici). Osim uređenja doma i blagdanskog stola, mogu poslužiti i kao krasan poklon.

Božićne figurice postale su apsolutni hit zadnjih nekoliko sezona, od Orašara, sobova i klasičnih Djedica u crvenim kaputima, do medvjedića, vila i plišanih patuljaka s kapicama navučenim do okruglog nosića koji viri ispod nje. Ovakve figurice potražite u Jysku po odličnim cijenama od 54,95kn, 139kn do 169kn za velike patuljke s rastezljivim nogama. Patuljci će odlično izgledati pod borom, ali i na polici, a možete ih zadržati i nakon što prođu blagdani za produženje zimskog ugođaja.

Kuglice i ostali ukrasi za bor mogu se pronaći doslovno svugdje! Danas nema trgovine koja u svojoj ponudi neće imati barem neku vrstu božićnog ukrasa, a mašti nema kraja. Ideje za uređenje drvca su raznolike pa osim klasičnih kuglica na njega možete staviti umjetno cvijeće koje u Emmezeti možete pronaći po cijenama od 7,99kn po komadu i skuplje. Zatim tu su drveni ukrasi za ljubitelje rustikalnog stila poput ovih skija koje su u Lesnini trenutno na sniženju po 29,93kn. Za one kojima putovanja nedostaju, a nalaze se u Zagrebu, posjetite Home by Ciss čiji nas je medvjedić u avionu apsolutno oduševio! Cijena mu je 74,95kn.

Osim kupovnih ukrasa, možete se okušati u izradi sami svojih ukrasa, ako imate vremena i mašte, a materijale za izradu pronaći ćete u Dobrom partneru, Offertissimi, Hobby artu ili na stranim web shopovima poput eBaya ili AliExpressa. Za malo novaca, a uz puno volje i truda, te pomoći drugih članova obitelji ili prijatelja, možete pripremiti kreativno druženje iz kojeg će proizići najljepši ukrasi, puno smijeha i doživotne uspomene.

Ovim tempom ne bismo popis originalnih i maštovitih ukrasa koje možete nabaviti za Božić dovršili do samog Božića, ali se nadamo da smo vam dali dobre smjernice kojim putem krenuti u nabavku. Sve što vam je nadalje potrebno je duh Božića!

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu