3 načina na koja možete iskoristiti lampice kao ukras, osim na božićnom drvcu!

Donosimo vam tri zanimljiva načina na koja možete iskoristiti ukrasne lampice za bor, osim na tom istom boru! Vrlo jednostavno i povoljno rješenje za nekoga tko si ne može priuštiti vreće novih ukrasa, za uređenje malog prostora u koji niti ne stane božićno drvce, a kamoli ikakvi drugi ukrasi, te za dnevni boravak, spavaću ili dječju sobu kojoj na taj način možete podariti malo magije, a koja može trajati cijele godine.

Osim što božićno drvce možete ukrasiti samo isključivo lampicama ukoliko volite jednostavnost i minimalizam, možda vaša maca previše voli skakati po boru pa se bojite da ne razbije stare bakine kuglice koje se prenose s koljena na koljeno ili jednostavno volite bor prepun lampica pa se drugi ukrasi ionako ne bi vidjeli, postoji još nekoliko zanimljivih načina kako iskoristiti božićne lampice za uređenje prostora za vrijeme blagdana.

Živite li u malom stanu i za bor jednostavno nemate dovoljno prostora, ili ste ekološki osviještena osoba koja želi na svaki način pridonijeti očuvanju planete, lampicama možete ‘izraditi’ bor na zidu. Imate nekoliko opcija za to i potrebno vam je minimalno dodatnog materijala. Nekoliko čavlića ili samoljepljive trake, drvenih grančica ili daksica, suhog ili umjetnog cvijeća i naravno –lampice! Ovakvo božićno drvce ne samo da je efektno već je drugačije, neuobičajeno, uštedit će vam puno prostora, a može djelovati kao pravo umjetničko djelo na zidu.

Lampicama možete urediti doslovno svaku prostoriju. Ubacite ih u spavaću sobu i stvorili ste romantično i bajkovito okruženje uz nježno svjetlo idealno za gledanje filmova prije spavanja. Dječja sobica dobit će posebnu čar, pogotovo ako vaši najmanji ne vole spavati u potpunom mraku. Objesite lampice oko prozora ili na zid, oko ruba kreveta ili ih provedite kroz baldahin ako ga vaša princeza ima na krevetu. Lampice na zidu mogu padati kao kiša ili mogu biti obješene u linijama, ako se odlučite za drugu ideju na njih možete objesiti najdraže fotografije kako bi vam uvijek bile blizu.

Kupaonica ili hodnik također su dijelovi doma u kojima se možete poigrati lampicama. Volite li cvijeće i biljke, ubacite lampice među vaše tegle i osjećat ćete se kao u Čudesnoj šumi. Umjetni bršljan oko kojeg su omotane lampice savršeno može uokviriti izgled vašeg dnevnog boravka. Omotajte ih oko okvira vrata, objesite na strop poput baldahina, ukrasite njima zrcalo.

Ideja ima mnogo, ovo su same neke od naših najdražih.

Pročitajte još

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu. Pomaže nam održavati naše domove čistima i urednima, ali kao...

Komentari

Povezano

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Vodič za odabir umjetničkih djela za dnevnu sobu

Ako mislite da vam dnevna soba izgleda nepotpuno ili...

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu