Kuće koje izazivaju divljenje svojim stilovima uređenja

Vila iznad Opatije s predivnim pogledom na Jadransko more

Smještena na mirnoj lokaciji iznad Opatije, ova kuća zauzima parcelu od 1000 m2, a sastoji se od prizemlja i kata. U prizemlju se nalazi rustikalna konoba koja je kao stvorena za uživanje u specijalitetima s obitelji i prijateljima. I dok je prizemlje rezervirano za odmor i opuštanje, na katu vile nalaze se kuhinja, dnevni boravak i spavaće sobe. Kod uređenja se pazilo na svaki detalj, a namještaj i kućanski aparati su vrhunske kvalitete.

Prilika za kvalitetno provedeno vrijeme je i bazen u dvorištu ispred kuće, kraj kojeg se nalaze uređeni dio za sunčanje i sauna. Lijepo uređena okućnica pruža mogućnosti za uživanje i opuštanje u svakom svom dijelu, a mala rustikalna kuća koja se nalazi uz vilu daje poseban ugođaj. 

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/opatija-icici-vila-bazenom-oglas-32788241

Moderna arhitektura i dizajn ove kuće s bazenom pozivaju na idealan odmor

U Zatonu pored Zadra smjestila se luksuzna samostojeća kuća za odmor od gotovo 230 m2, koja se sastoji od prizemlja i kata.  Nalazi se u urbanom naselju, na parceli ukupne površine 441 m2.

Zahvaljujući neutralnim bojama u uređenju interijera, kuća odiše elegancijom i profinjenošću. Bijela boja je vrlo zahvalna jer se lako da kombinirati sa svim drugim bojama i materijalima, što je posebno vidljivo na primjeru ove kuće. U svakoj prostorija bijela boja vodi glavnu riječ, a uz nju se odlično slažu mramorni pod, namještaj u različitim nijansama smeđe i sive boje, te izražena tekstura pojedinih zidova.   

Prizemlje kuće čini otvoreni prostor u kojem se nalaze dnevni boravak, opremljena kuhinja i blagovaonica, iz kojeg se dijela izlazi na terasu s bazenom i prostorom za sunčanje. U dvorištu se nalazi i pomoćna zgrada površine otprilike 14 m2 u kojoj je moguće napraviti saunu.

Na katu se nalaze tri prostrane i udobne spavaće sobe, od kojih svaka ima svoju kupaonicu.

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/villa-bazenom-urbanom-naselju-zaton-zadar-oglas-31636938

Neuobičajen izgled ove kuće u Gračanima bez sumnje privlači znatiželjne poglede

Obiteljska kuća neobičnog oblika očarava svojim eksterijerom, ali i dizajnom interijera. Inspiraciju za specifičan izgled kuće vlasnik je pronašao u nautici i prirodi. Površine je 540 m2 te se sastoji od suterena, prizemlja, kata i potkrovlja.

U suterenu se nalaze garaža, kao i ured, dodatna soba, vešeraj i kupaonica.

Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka kojeg krasi kamin, a kliznim je vratima odvojen od zimskog vrta, u kojem se nalaze biljke, ali i bazen s pomičnom pločom. Dvije salonske sobe također su smještene u prizemlju, a uređene su u klasičnom starinskom stilu.

Na drugom katu nalaze se tri sobe, kupaonica s jacuzzijem i balkon orijentiran u unutrašnjost kuće, s kojeg se gleda na dnevni boravak.

Zadnji kat kuće ima vidikovac s kojeg se pruža pogled na obronke Medvednice i grad, a uz vidikovac se nalazi i tavanski prostor.

Specifičnost kuće leži u tome što je cijela zamišljena kao zasebna etažna jedinica. Stil uređenja koji spaja klasično uređenje interijera i suvremeni vanjski izgled kuće daje joj šarm u kojem će znati uživati samo onaj koji traži nešto što se ne može vidjeti svaki dan. 

U dvorištu kuće koje je površine 1600 m2, nalazi se predivan mali voćnjak.

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/eksluzivno-dogma-nekretnine-oglas-28599664

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu