Dizajnerski stan u zgradi povijesne važnosti koji će vas očarati u kratkom roku

Centar Zagreba je atraktivna lokacija gdje se uvijek mogu pronaći luksuzne i moderno uređene nekretnine. Jedna od njih je i ovaj stan koji se nalazi u zgradi izgrađenoj krajem 19. stoljeća i koja je zaštićeno kulturno dobro. Nalazi se unutar Lenuzzijeve potkove koja je prepoznatljiva po hortikulturalno uređenim trgovima i palačama koje su obilježile hrvatsku arhitekturu na kraju 19. i početku 20. stoljeća.  Projektirali su je Lav Hönigsberg i Julije Deutsh, osnivači projektantsko-građevnog poduzeća u Zgrebu, poznati po gradnji palača i ljetnikovaca. Zgrada je obnovljena 2017. godine kad je dobila novu fasadu i krovište.

Riječ je o građanskom stanu koji je u potpunosti renoviran 2021. godine i opremljen dizajnerskim namještajem. Sastoji se od ulaznog hodnika iz kojeg se ulazi u čak tri spavaće sobe, prostranu kuhinju s blagovaonicom na koju se nastavlja dnevni boravak, te garderobu. Stan ima i dvije kupaonice te zaseban toalet.

Visoki stropovi u kombinaciji s bijelom i sivom bojom koje prevladavaju u uređenju, kao i podovima od svjetlog drveta, vizualno otvaraju prostor i čine ga prozračnim. Uz ove dvije boje odlično se nadopunjuju pojedini komadi namještaja koji se ističu svojim jarkim bojama, unoseći živost u stan.

Stan se prostire na 150 m2, s dodatnim spremištima u podrumu i tavanu zgrade. Prilikom posljednje adaptacije provedene su nove instalacije i postavljen je novi kondenzacijski bojler. U kupaonicama se nalazi podno grijanje, dok se u ostatku stana nalazi hrastov parket. Stan je opremljen vrhunskim diazjnerskim namještajem i kvalitetnim kućanskim aparatima, koji ostaju u njemu prilikom prodaje.

Više informacija možete potražiti na: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-zagreb-donji-grad-150.00-m2-oglas-34344942

Pročitajte još

Sjajne ili mat kuhinje? Pomažemo vam da lakše odlučite koju ćete izabrati

Za neke ljude izbor između kuhinje visokog sjaja i mat kuhinje je jednostavan izbor. Kao i kod svega ostalog...

Komentari

Povezano

Idealan namještaj za uređenje malog dnevnog boravka

Iako imate mali dnevni boravak, ne znači da ste...

Cijene nekretnina u Hrvatskoj imaju najslabiji rast u posljednje tri godine

Novo izvješće Eurostata donosi podatke o kretanju cijena nekretnina...

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu