Dizajnerski stan u zgradi povijesne važnosti koji će vas očarati u kratkom roku

Centar Zagreba je atraktivna lokacija gdje se uvijek mogu pronaći luksuzne i moderno uređene nekretnine. Jedna od njih je i ovaj stan koji se nalazi u zgradi izgrađenoj krajem 19. stoljeća i koja je zaštićeno kulturno dobro. Nalazi se unutar Lenuzzijeve potkove koja je prepoznatljiva po hortikulturalno uređenim trgovima i palačama koje su obilježile hrvatsku arhitekturu na kraju 19. i početku 20. stoljeća.  Projektirali su je Lav Hönigsberg i Julije Deutsh, osnivači projektantsko-građevnog poduzeća u Zgrebu, poznati po gradnji palača i ljetnikovaca. Zgrada je obnovljena 2017. godine kad je dobila novu fasadu i krovište.

Riječ je o građanskom stanu koji je u potpunosti renoviran 2021. godine i opremljen dizajnerskim namještajem. Sastoji se od ulaznog hodnika iz kojeg se ulazi u čak tri spavaće sobe, prostranu kuhinju s blagovaonicom na koju se nastavlja dnevni boravak, te garderobu. Stan ima i dvije kupaonice te zaseban toalet.

Visoki stropovi u kombinaciji s bijelom i sivom bojom koje prevladavaju u uređenju, kao i podovima od svjetlog drveta, vizualno otvaraju prostor i čine ga prozračnim. Uz ove dvije boje odlično se nadopunjuju pojedini komadi namještaja koji se ističu svojim jarkim bojama, unoseći živost u stan.

Stan se prostire na 150 m2, s dodatnim spremištima u podrumu i tavanu zgrade. Prilikom posljednje adaptacije provedene su nove instalacije i postavljen je novi kondenzacijski bojler. U kupaonicama se nalazi podno grijanje, dok se u ostatku stana nalazi hrastov parket. Stan je opremljen vrhunskim diazjnerskim namještajem i kvalitetnim kućanskim aparatima, koji ostaju u njemu prilikom prodaje.

Više informacija možete potražiti na: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan-zagreb-donji-grad-150.00-m2-oglas-34344942

Pročitajte još

Savjeti kako doma postaviti kućnu teretanu

Kućna teretana idealan je izbor za sve one koji ne vole vježbati pred drugima ili teško organiziraju vrijeme za...

Komentari

Povezano

Savjeti kako doma postaviti kućnu teretanu

Kućna teretana idealan je izbor za sve one koji...

Mediteranski stil uređenja doma

Mediteranska arhitektura karakteristična je za zemlje koje okružuju Mediteran...

Što morate znati o tabularnoj ispravi

Pronašli ste stan, dogovorili cijenu, obavili potpisivanje kupoprodajnog ugovora...

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu