Vila u rodnom gradu Marka Pola s nevjerojatnim pogledom na Jadransko more

Među najpopularnijim turističkim odredištima u Hrvatskoj zasigurno su gradovi u južnoj Dalmaciji, pogotovo oni koji se nalaze na otocima kao što je Korčula. Korčula je utvrđen srednovjekovni grad bogate povijesti, kulturne baštine i tradicije, ali i mjesto gdje se nalaze luksuzne i profinjene vile, među njima i jedna koju ćemo predstaviti u današnjem članku.  Smještena je u mjestu Žrnovo, koje se sastoji od četiri mala zaseoka: Prvo Selo, Kampuš, Postrana i Brdo. 

Riječ je o vili koja je izgrađena prije tri godine, te se njena površina od 190 m2 proteže na četiri etaže. Gradila ju je poznata švedsko-hrvatska građevinska tvrtka, pazeći da sve bude prema strogim pravilima struke i koristeći samo kvalitetne materijale u izgradnji.  Korčula je poznata po svojim većinom šljunčanim plažama, od kojih je jedna udaljena samo 50 metara od vile.

U prizemlju se osim garaže nalaze fitness dvorana, teretana i sauna, sadržaji koji će zaljubljenicima u rekreaciju omogućiti da ostanu u formi bez obzira što su na odmoru.

Na prvom katu nalaze se tri spavaće sobe koje su staklenim stijenama odvojene od terasa na kojima možete uživati u pregrštu sunčeve svjetlosti i pogledom na more, ali i u vanjskoj masažnoj kadi koja se tamo nalazi.

Dnevni boravak i kuhinja s izlazom na terasu nalaze se na trećem katu, gdje će vas svakog dana iznova očarati prekrasan zalazak sunca. Uređene su u veselim, jarkim bojama koje pozivaju na druženje i dobru zabavu.

Na posljednjem se katu smjestili su se prelijevani grijani bazeni s morskom vodom, s terasom za sunčanje i okruženi mirisnim mediteranskim biljem poput lavande, smilja i ružmarina.   

Više informacija dostupno je na sljedećem linku: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/korcula-moderna-luksuzna-vila-190m2-bazen-pogled-oglas-32153822

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu