Elegancije i profinjenost glavne su odlike stana u starom zagrebačkom naselju Mlinovi

Smješten u maloj zgradi novije gradnje, ovaj dvosoban stan savršen je primjer luksuza i modernog uređenja. Mlinovi su udaljeni samo deset minuta vožnje automobilom od centra grada, što znači da ste dovoljno daleko od gradske gužve i buke, ali opet blizu ako se ipak poželite izgubiti u njoj i uživati u sadržajima i događajima u centru.

Stan je površine 87.90 m2 i smješten je u prizemlju zgrade, te ima samo svoje dvorište.

Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja čine jednu otvorenu prostoriju, elegantno uređenu tamnim podovima i namještajem u neutralnim sivim, bijelim i smeđim bojama. Ovakav stil uređenja vrlo je popularan, jer neutralne boje opuštaju i smiruju, a prostorijama pružaju dašak glamura. U našem slučaju svojom neutralnošću odlično ističu dekorativne komade u intenzivnim bojama kao i namještaj u blagovaonici i dnevnom boravku.   

Spavaće sobe mjesto su za odmor, pa je tako glavna spavaća soba u ovom stanu jednostavno namještena velikim bračnim krevetom s uzglavljem u tamnosivoj boji. Cijeli jedan zid pokriven je visokim ogledalima, dok se visoki, bijeli ormari za odlaganje stvari nalaze nasuprot krevetu.

Dječja soba je dovoljno velika i prostrana, te se u njoj nalaze samo krevet i ormar. I ovdje prevladavaju neutralne, jednostavne boje.

Stan ima dvije kupaonice, a zajedničko im je što su obje uređene sivim zidnim i podnim pločicama, te umivaonikom i policama u boji tamnog drveta. U jednoj kupaonici nalazi se kada, dok druga ima tuš koji je odijeljen staklenom stijenom.

Velika terasa stvorena je za uživanje i vidljivo je da se i ovdje pazilo na svaki detalj. U posljednje vrijeme često viđamo trend uparivanja različitih komada namještaja. Kreativnost i razigranost u prostoriji koja je namijenjena prvenstveno druženju uvijek su dobrodošli,  pa tako i ovdje imamo primjer stola s različitim stolicama. Pokraj se nalazi garnitura od ratana s ljubičastim jastucima, idealna za uživanje u društvu prijateljima, s pićem koje se može pripremiti u kutku koji je namijenjen baš tome, ili za uloviti nekoliko trenutaka nasamo.

Nema sumnje da će se stan svidjeti svima onima koji žele stvoriti dom u kojem će uživati.

Više informacija dostupno je na sljedećem linku: https://www.moj-m2.com/properties/mlinovi-pirovec-gornji-trosobni-stan-144-m2-u-novogradnji/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu