Jednostavni načini za pospremanje i izlaganje ručnika u kupaonici

Ručnici su bitan dio svake kupaonice, a uz to što su praktični mogu biti savršeni i kao dekoracija. U današnjem članku donosimo na koje sve načine ih možete pospremiti, ali i izložiti da svima budu odmah na dohvat ruke.

Košare

Košare su uvijek prikladan i funkcionalan način za pospremanje ručnika, ali viseće košare su ujedno i zanimljiv dekorativni element u kupaonici. U viseće košare možete smjestiti i veće i manje ručnike, a odlično će biti ako ih smjestite na zid nadomak tuša. Ako ih nemate kamo objesiti, košare će vas sasvim dobro služiti ako će biti smještene na običnoj polici. Ručnike možete smotati ili ih preklopiti na pola.

Držači ručnika

Još jedan funkcionalan način za izlaganje vaših ručnika je ako ih objesite na držače. Iznad umivaonika posložite manje ručnike za brisanje ruku ili umivanje, dok na vrata kupaonice možete staviti veće i teže ručnike. Uz njih na držače možete dodati i neke druge kupaonske predmete koji mogu poslužiti kao dekoracije, kao što je četka za četkanje kože.

Možete ih i prebaciti preko umivaonika ili ruba kade, zbog čega će vaša kupaonica izgledati elegantno.  

Preklopljeni ručnici

Ako ih ne želite objesiti na držače ili pospremiti u košaru, ručnike možete jednostavno presavinuti. Ništa ne izgleda istodobno organiziranije i elegantnije od lijepo složenih ručnika. Po potrebi se lako mogu pospremiti u ormariće ili postaviti na police.

Imati ovako elegantno pospremljene ručnike luksuz je za svaku kupaonicu. Nadamo se da su vam se ovi jednostavni savjeti svidjeli i da ćete naći načina da ih slijedite u uređenju svoje kupaonice. 

Izvor: https://www.zevyjoy.com/uncategorized/simple-ways-store-display-bathroom-towels/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu