Luksuzna vila u kojoj ćete odmoriti tijelo i dušu nalazi se u Ližnjanu

Smješten na jugoistoku Istarskog poluotoka, Ližnjan ima prekrasne plaže koje su uglavnom stjenovite. Mjesto je u kojem se nalaze neke od najljepših vila u Istri, pa se tako u njemu nalazi i ova moderna vila površine oko 250 kvadrata. Podijeljena je na tri etaže – podrum, prizemlje i prvi kat.

U podrumu se nalazi strojarnica i spremište koje se može namijeniti za vinski podrum, konobu ili pak kao mjesto u kojem ćete se moći okupiti s prijateljima i uživati u društvenim igrama.

Prizemlje se sastoji od potpuno opremljene i moderne kuhinje s otokom na koju se nastavlja blagovaonica. Prostorija se dalje otvara prema lijepo uređenom dnevnom boravku u neutralnim bojama, klasičnoj kombinaciji bijele i sive boje sa svjetlim drvetom. Cijeli prostor odiše jednostavnošću i elegancijom. Dnevni boravak staklenom je stijenom stijenom odvojen od prekrasne terase s bazenom na kojoj ćete uživati u sunčanim ljetnim danima. Kraj bazena možete uživati na ležaljkama ispod suncobrana u sunčanim ljetnim danima, a ako zatrebate osvježenje, na raspolaganju imate vanjsku ljetnu kuhinju s prostorom za blagovanje koji se sastoji od al fresco stola i stolica.  

U prizemlju se još nalaze i praonica te odvojeni toalet.

Na prvom katu su dvije velike spavaće sobe koje imaju svaka svoju kupaonicu. Kroz sve se prostorije u kući proteže uređenje u neutralnim bojama, što je izuzetno bitno za postizanje opuštajućeg i umirujućeg osjećaja, bez kojeg je nemoguće zamisliti odmor.  

Velika je prednost ove kuće što je napravljen prostor gdje se može ugraditi dizalo kako bi se sve etaže povezale.

Mirna lokacija i lijepe plaže sigurno će vas oduševiti, a sve dodatne informacije i više detalja potražite na:

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/istra-liznjan-luksuzna-vila-bazenom-4-oglas-34313515

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu