Kuća koja ima sve što treba jednoj višečlanoj obitelji

Na samom kraju mirne i slijepe ulice u zagrebačkim Gajnicama, smjestila se lijepa, prostrana kuća čija se površina proteže na 276 kvadrata. Sastoji se od čak četiri etaže od kojih svaka ima pažljivo osmišljen raspored prostorija. Prilikom gradnje pazilo se na svaki detalj što treba zahvaliti činjenici da je ju je za svoje potrebe gradio sam arhitekt.

Ispod cijele kuće nalazi se podrum čija je bruto površina 120 kvadrata, u koji je moguće ući iz kuhinje koja se nalazi u prizemlju. Središnja prostorija u podrumu ujedno je i najveća, dok se oko nje nalazi pet manjih prostorija. Prostor je idealan za odlaganje svih onih stvari koje vam ne moraju odmah biti pri ruci, ili ga možete namijeniti za svoj hobi, radionicu ili slično. Mjesta za to ima sasvim dovoljno.

Na ulazu u kuću u prizemlju nalazi se lijepa terasa s koje se pruža pogled na zelenilo. Velika okućnica od 975 kvadrata pravi je izbor za sve ljubitelje mira i tišine koje ova lokacija pruža, ali je i kao stvorena za druženja s prijateljima i obitelji.  

Prilikom ulaska u kuću prvo dolazite u dnevni boravak s velikim prozorima orijentiranim prema zelenilu. Središnje je mjesto svakog doma jer se u njemu najčešće okuplja cijela obitelj, pa nam se iz tog razloga sviđa što je ovaj dnevni boravak dovoljno prostran i omogućava opuštanje u krugu svojih najbližih.

Na putu do kuhinje prolazite kroz blagovaonicu koja se u potpunosti može odvojiti od dnevnog boravka.

Kuhinja srednje veličine ima dovoljno prostora za pripremanje obroka kao i mali dio za blagovanje. Iz nje je moguće izaći na još jednu natkrivenu terasu iz koje se može dalje izaći u dio dvorišta s roštiljem.

U prizemlju se ostalog nalaze još i radna soba, garderoba te manja kupaonica.

Na prvom katu nalaze se tri prostrane spavaće sobe od kojih svaka ima izlaz na balkon i velika kupaonica s jacuzzi kadom.

Potkrovlje kuće je prostor koji ima potencijal da ga pretvorite u još jedan dio kuće koji može biti rezerviran za druženje, jer se tamo nalaze veliki dnevni boravak, trenutno osmišljen kao kućna teretana, kuhinja i wc. Prostor nije skučen, već je funkcionalan i osvjetljen.

Više informacija možete doznati na sljedećem linku: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/gajnice-odlicna-obiteljska-kuca-visekatnica-276-m2-oglas-34691570

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu