Napravite svoj jesenski vjenčić za ulazna vrata

Vjenčić na vratima jednostavan je sezonski ukras kojeg možete istaknuti na svojim ulaznim vratima. Sve što vam treba je vijenac kojeg možete pronaći u trgovinama ili ga napraviti sami od grančica vinove loze. Možda među našim prijedlozima pronađete inspiraciju, a osim toga, izrađivanje vijenca je i odlična ideja za zabaviti se i u koju možete uključiti i članove svoje obitelji.

Za izrađivanje vijenca bit će vam potrebni pištolj za ljepilo, škare i kliješta. Od ukrasa možete koristiti sve što želite – suho cvijeće ili lišće, češere, vrpce, mašne, ukrasne trake, zelenilo.

Najljepše cvijeće koje možete uplesti u svoj vjenčić je osušeno cvijeće, ali možete koristiti i ono umjetno. Ne morate nužno birati tradicionalne jesenske boje ili ukrase poput tikve koja je zaštitni znak jeseni. Birajte boje koje vas vesele i u kojima ćete vi uživati.

Uz ove lagane korake napravite svoj vjenčić

Od grančica vinove loze napravite oblik vijenca, a zatim vrtnim škarama odrežite višak grančica koje iskaču iz vijenca. Skratite cvijeće tako da zadržite nekoliko dužih komada, a ostali komadi neka budu kraći, dužine do 5 cm.

Poslažite cvijeće i ostale ukrase po vjenčiću

Kad dotjerate i pripremite cvijeće, počinje prava zabava. Počnite slagati cvijeće po vjenčiću. Grančice vinove loze će se ovdje pokazati odličnim izborom, jer možete cvijeće jednostavno umetnuti između njih bez da koristite ljepilo.

Svako malo podignite vjenčić kako biste bili sigurni da cvijeće neće ispadati jednom kad bude okomito postavljen na vratima. Osim cvijeća dodajte i ostale ukrase po želji, a na kraju vam preostaje objesiti ga na svoja ulazna vrata i uživati u tome što ste napravili svojim rukama.

Izvor: https://www.runtoradiance.com/pretty-diy-fall-wreath-3-ways/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu