Pet odličnih poklona za useljenje koje možete darovati

Kupnja novog doma uzbudljiva je za svakoga, pa tako danas donosimo ideje kakve biste darove mogli pokloniti vlasnicima novog doma.

Posuđe za kuhanje

Posuđe je kamen temeljac svake kuhinje i često se izgubi tijekom godina i mnogobrojnih selidbi. Predmeti poput daske za rezanje ili tave od lijevanog željeza su darovi koje će vlasnici uvijek rado koristiti. Čvrsti komad posuđa koje se lako čisti i raznolike je funkcije, posude i tave od lijevanog željeza trajat će godinama uz jednostavnu njegu i izvrsno će se nadopuniti u svakoj kuhinji.

Deke i prekrivači

Šarene deke ili udobni prekrivači mogu dodati nove boje domu, nadopunjujući izgled sobe bez nametanja. Izvrsni su dodaci gotovo svakoj dnevnoj sobi. Deka ili prekrivač odlično će izgledati prebačeni preko kauča ili naslonjača, dok istovremeno pružaju udobnost kad se zavučete ispod njih.

Lampe za osvjetljenje doma

Nitko ne želi biti bez odgovarajućeg svjetla dok se snalazi u svom novom domu. Dodatno osvjetljenje može pomoći donijeti potrebno svjetlo u potpuno nove prostorije. Mali, nenametljivi elementi poput stolnih svjetala savršeni su dodatak bilo čijem domu.

Zelenilo i biljke

Ništa oživi prostor kao kućne biljke. Naravno, ovaj dar zahtijeva malo više razmatranja jer svaka biljka se različito održava pa razmislite hoće li odgovarati onome kome ju želite pokloniti. Izaberite biljke o kojima se lako brinuti poput aloe, kaktusa ili zračnih biljaka.

Praktični predmeti

Iako predmeti poput spremnika za skladištenje ili kukica za ručnike nisu najglamurozniji poklon za vlasnike, vjerojatno će na kraju biti najpraktičniji. Spremnici za skladištenje koji se jednostavno sastavljaju ili police koje se lako postave su zapravo vrlo dobri pokloni.

Kupnja nekretnine izvrstan je razlog za slavlje, a pomoći nekome da se osjeća ugodno u svom potpuno novom domu prekrasan je razlog za dobivanje poklona. Za što god se odlučili, vaš će poklon zasigurno biti dobrodošao dodatak u domu vaše obitelji ili prijatelja.

Izvor: https://www.khov.com/blog/gifts-for-new-homeowners/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu