Čime ukrasiti veliki prazan zid?

Smisliti kako ukrasiti veliki prazan zid u svom domu može biti prilično težak zadatak, bilo da se radi o velikom zidu u dnevnom boravku ili iznad kreveta. Pronaći pravo rješenje koje izražava vaš osobni stil nije uvijek jednostavno. U današnjem članku vam donosimo inspiraciju kako možete najbolje urediti takav zid.

Lijepo umjetničko djelo

Možda je najmanje komplicirano rješenje za popunjavanje velikog praznog zida korištenje jednog velikog umjetničkog djela koje se može objesiti na zid.

Slojevi umjetničkih djela i dekora

Ako ukrašavate zid ispod kojeg se nalazi stol, razmislite o raslojavanju komada kao biste dobili trodimenzionalni učinak. Ogledala velikih dimenzija prekrasno su rješenje za ukrašavanje praznog zida i izvrsna su baza za daljne slojeve uređenja.

Postavljanje zidne galerije

Nekima omiljeni način ukrašavanja praznih zidova zasigurno je stvaranje galerija umjetnina ili fotografija iste teme u istim okvirima.

Isto tako možete napraviti eklektičnu zidnu galeriju gdje možete pomiješati umjetnička djela, različite fotograije i viseći dekor za kohezivan i zabavan izgled.

Umjetnička djela i ogledala iznad kreveta u spavaćoj sobi

Vješanje jednog ili više umjetničkih djela neposredno iznad uzglavlja, a zatim dodavanje dva odgovarajuća zrcala ili uokvirenih komada iznad svakog noćnog ormarića lijepo ispunjava zid i daje uravnotežen izgled.

Nadamo se da će vam ovo dati nekoliko ideja o tome kako ukrasiti veliki prazan prostor u vašem domu. Ključno je odabrati umjetnička djela, ogledala ili dekor koji vam se sviđa, prije svega. Upamtite da možete birati fotografije ili okvire koji odgovaraju vašem dekoru i koji će učiniti da vaš zid izgleda kohezivno.

Izvor: https://sanctuaryhomedecor.com/how-to-decorate-a-big-blank-wall/

Pročitajte još

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu. Pomaže nam održavati naše domove čistima i urednima, ali kao...

Komentari

Povezano

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Vodič za odabir umjetničkih djela za dnevnu sobu

Ako mislite da vam dnevna soba izgleda nepotpuno ili...

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu