Trendovi u uređenju koji su još uvijek popularni

U svijetu u kojem postoje Instagram i influenceri, lako je upasti u začarani krug u uređenju interijera. Trendovi dolaze i odlaze, ali to ne znači da morate odbaciti one predmete koji se vama sviđaju, a možda baš i nisu više u modi. Bilo da ih više ne možete smisliti ili ih uporno i dalje držite u svojim domovima, svi se slažemo u tome da se ovi trendovi ne predaju tako lako.

Čupavi tepisi

Postali su pravi sezonski primjerak, a nekako najbolje odgovaraju jesenskom razdoblju. Svakom će prostoru dati teksturu i pružiti osjećaj udobnosti. Još ih uvijek možete posvuda naći, u raznim oblicima i bojama. Idealni su za hladne drvene podove zimi ili nehajno prebačeni preko stolice.

Neonske ukrasne lampe

Različiti natpisi koji svjetle odličan su dodatak za svaku prostoriju namijenjenu druženju i zabavi.

Izvor: Pinterest

Fotogalerija na zidu

Ova ideja nije ništa novo u svijetu dizajna i zapravo često dolazi i odlazi iz mode. Možete ih napraviti koristeći svoje vlastite fotografije ili isprintati one koje ste sami pronašli. Također ih možete mijenjati, maknuti stare i dodavati nove.

Životinjski uzorak

Ima ga posvuda – od navlaka za jastuke, svijećnjaka, podmetača, šalica, prostirki, i to u različitim bojama, zbog čega se odlično slažu s ostalim dodacima.

Izvor: Pinterest

Svjetlucavi predmeti

Svjesni smo da ponekad mogu izgledati jeftino, ali postoji način da se usklade s ostatkom dekora i izgledaju savršeno. Primjerice, to može biti posuđe sa svjetlucavim premazom ili stolić za kavu s metalik nogama.

Izvor: Pinterest

Zelenilo

Ovo je poprilično nov trend, kojeg tek moramo prigrliti. Zelena boja polako je već osvojila kuhinje, a čini se da je i svaka vrhunska marka boja izabrala baš zelenu kao boju godine za 2022. Zelenilo omogućuje da osjetite blagodati prirode, uravnoteženost i pomlađivanje. Njeno uključivanje u dom zaista ima smisla i objašnjava zašto upravo u ovim vremenima žudimo za ovom bojom.

Izvor: Pinterest

Ratan

Ovo je jedan od onih trendova koji na Instagramu izgledaju nevjerojatno. Ratan ne mora biti isključivo namijenjen namještaju za vrt. Uz tepih, kauč i okružen kućnim biljkama može se postići da izgleda savršeno.

Izvor: Pinterest

Metalik završni detalji

Već neko vrijeme svi preferiraju potpuno srebrni ili zlatni završni detalj. Razlog zašto je miješanje metala tako zanimljivo je zato što je rizično. To bi trebala biti mješavina vašeg osobnog ukusa, jer je to ono što će ga učiniti jedinstvenom.

Izvor: Pinterest

Dizajnerske dječje sobe

Možda nisu baš praktične, ali su jako popularne među roditeljima. Od raznih ukrasa i visokokvalitetne posteljine do dizajnerskog krevetića, tko ne bi volio imati tako lijepo uređenu sobu?

Izvor: Pinterest

Zidne tapete

Zidne tapete vratile su se na velika vrata, pa je odluka da ih postavite na svoje zidove olakšana zbog velikog izbora koji se trenutno nudi. Smjele i prepoznatljive, uvijek će biti pozadina koja će u potpunosti transformirati svaku prostoriju.

Izvor: Pinterest

Minimalizam

U posljednje vrijeme svi nekako radije biramo mirnije prostorije, bez previše detalja. Minimalizam odlikuje neutralna paleta boja, te se usmjerava na vanjski izgled predmeta. Umjetnička djela, jastuci ili tepisi dodaju karakter prostoriji, a jednostavno ih možete razmještati po ostatku svog doma.

Izvor: Pinterest

Izvor:  https://www.thespruce.com/bougie-trends-that-we-love-anyway-5202673

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu