8 dekorativnih predmeta koje vaš dom treba za Halloween

Pripremite se za najstrašniju noć u godini uz pomoć nekoliko strašnih dekorativnih predmeta. Bilo da se radi o tikvama, duhovima, slatkim girlandama ili jezivo uređenom blagovaonskom stolu, sljedeći predmeti zadovoljit će sve one koji vole ukrasiti svoj dom za  Halloween.

Tikvice  

Mnogi su kupili bundeve koje su namjeravali rezbariti za Noć vještica, još početkom rujna, ali do sad su se neke od njih već počele kvariti i prije nego što su postale jedan od najprepoznatljivijih ukrasa. Rješenje je da kupite nekvarljive tikvice kao što su drvene, platnene ili od nekog drugog materijala. Postavite ih pokraj vrata, u zdjelu na stol ili kraj kamina, ako ga imate.

Izvor: Pinterest

Sablasni pauci, kosturi i lubanje

Ništa nije jezivije od kostura i pauka u svakodnevnom okruženju, pa ako ste ljubitelj takve atmosfere, iskoristite ovih nekoliko dana kako biste njima ukrasili svoj dom.

Izvor: Pinterest

Jeziva umjetnost

Slike na zidovima jedan su od najljepših predmeta koji će pridonijeti uređenju svake prostorije. Još je bolje što ih jednostavno možete mijenjati ovisno o godišnjem dobu, pa tako krajem listopada možete iskoristiti stare okvire za slike i u njih staviti paukovu mrežu ili sablasne slike. Prema našem mišljenju, ovo je jedna od zanimljivih ideja za ukrašavanje.

Izvor: Pinterest

Duhovi

Vjerovali u njih ili ne, jedan su od najslađih i najmanje strašnih ukrasa.

Izvor: Pinterest

Nebeska tijela

Mjesec je jedno od nebeskih tijela koje se često koristi u uređenju, a i mi ga volimo u svim njegovim oblicima. Iako nije isključivo vezan za Noć vještica, uz njega se ipak vežu jezive asocijacije kao što su vukodlaci i magija. Mjesec možete kao ukras zadržati i tijekom ostatka godine.

Izvor: Pinterest

Sablasna girlanda

Napravite vijenac od bijele prozračne tkanine u koju ćete utkati paukove. Ogrnite njima uzglavlje kreveta ili ga objesite na zid gdje će privući svačiji pogled.

Izvor: Pinterest

Biljke u zastrašujućoj ulozi

Toliko je zabavnih predmeta koje možete ugurati u lišće svojih biljaka – očne jabučice, pauci, ispružena ruka kostura, nadgrobni spomenik. Izgledat će i zanimljivo i jezivo.

Izvor: Pinterest

Stolni dekorativni predmeti

Na stol koji se nalazi na ulazu u vaš dom možete staviti staklenku s jezivim slatkišima, dok na stolu u dnevnom boravku možete držati lubanje, tikvice ili duhove. Što sablasnije predmete možete naći, to bolje.

Izvor: Pinterest

Izvor:  https://www.thegreenmadhouse.com/interiors/8-things-your-home-needs-for-halloween

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu