Dizajnerski stan u centru Zagreba koji će vas osvojiti na prvi pogled

Prekrasan dizajnerski stan smjestio se u Križanićevoj ulici, na drugom katu stambene zgrade. U površini od 172 metara kvadratnih svoje mjesto našli su ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, wc i spremište.

Kao što se vidi iz priloženoga, u potpunosti je opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima i pomagalima, te vrhunskim, kvalitetnim namještajem. Ono što nas oduševljava kod ovog stana je njegovo jedinstveno i moderno uređenje, gdje se pazilo na svaki detalj.

Dnevni boravak je prostorija u kojoj provodimo najviše vremena i zbog toga je vrlo važno izabrati boje koje će opustiti svakoga tko će boraviti u njoj. Siva, bijela i bež boja neutralne su boje i svatko tko je upućen u uređenje interijera složit će se da su to boje otvaraju prostor, nenametljive su i služe kao podloga za namještaj koji možete istaknuti u drugim bojama. Primjer za to u ovom slučaju su dva trosjeda u lijepoj nijansi plavo sive boje, te police u tamnosivoj boji.

Zelene kuhinje najnoviji su trend u uređenju ove prostorije koja je srce svakog doma. Predivne nijanse zelene boje lijepo su se uskladile s bijelim ormarima i radnom plohom s mramornim uzorkom.

U uređenju blagovaonice koja se nastavlja odmah na kuhinju išlo se na kombinaciju crvene boje za stolice i crne boje za stol, koja izgleda odlično, ali je i hrabar odabir. Crvena boja u interijerima se ne viđa često, zbog toga što je snažna i djeluje uznemirujuće ako se previše koristi.

Za spavaće sobu koristile su se ponovo neutralne boje, a najviše pozornosti sigurno privlače zidovi iznad kreveta, pogotovo oni s lijepim cvjetnim uzorcima koji podižu prostoriju.

U jednoj od kupaonica prevladava bijela boja, s podom koji ima zanimljiv crno bijeli uzorak. Bijela boja otvara prostor i pruža osjećaj ugode i opuštenosti.

Bez sumnje se možemo složiti da je ovo jedna od ljepših nekretnina u gradu Zagrebu, o kojoj više informacija možete doznati na sljedećoj poveznici: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/dizajnerski-stan-krizaniceva-172m2-5-soba-4-kupaonice-oglas-34667446.

Pročitajte još

Trendovi koji će zavladati ove godine uređenjem interijera

Nova godina, po svojoj prirodi, obično vrvi optimizmom i novim počecima. Dok nastavljamo razmišljati kako bi budućnost mogla izgledati,...

Komentari

Povezano

Trendovi koji će zavladati ove godine uređenjem interijera

Nova godina, po svojoj prirodi, obično vrvi optimizmom i...

Znate li koja će boja obilježiti 2022. godinu u uređenju interijera?

Svake godine u posljednja malo više od dva desetljeća,...

Trendovi kojima dizajneri jedva čekaju reći zbogom

Trendovi dolaze i odlaze, bilo da se radi o...

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu