Dizajnerski stan u centru Zagreba koji će vas osvojiti na prvi pogled

Prekrasan dizajnerski stan smjestio se u Križanićevoj ulici, na drugom katu stambene zgrade. U površini od 172 metara kvadratnih svoje mjesto našli su ulazni hodnik, dnevni boravak, kuhinja s blagovaonicom, četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, wc i spremište.

Kao što se vidi iz priloženoga, u potpunosti je opremljen svim potrebnim kućanskim aparatima i pomagalima, te vrhunskim, kvalitetnim namještajem. Ono što nas oduševljava kod ovog stana je njegovo jedinstveno i moderno uređenje, gdje se pazilo na svaki detalj.

Dnevni boravak je prostorija u kojoj provodimo najviše vremena i zbog toga je vrlo važno izabrati boje koje će opustiti svakoga tko će boraviti u njoj. Siva, bijela i bež boja neutralne su boje i svatko tko je upućen u uređenje interijera složit će se da su to boje otvaraju prostor, nenametljive su i služe kao podloga za namještaj koji možete istaknuti u drugim bojama. Primjer za to u ovom slučaju su dva trosjeda u lijepoj nijansi plavo sive boje, te police u tamnosivoj boji.

Zelene kuhinje najnoviji su trend u uređenju ove prostorije koja je srce svakog doma. Predivne nijanse zelene boje lijepo su se uskladile s bijelim ormarima i radnom plohom s mramornim uzorkom.

U uređenju blagovaonice koja se nastavlja odmah na kuhinju išlo se na kombinaciju crvene boje za stolice i crne boje za stol, koja izgleda odlično, ali je i hrabar odabir. Crvena boja u interijerima se ne viđa često, zbog toga što je snažna i djeluje uznemirujuće ako se previše koristi.

Za spavaće sobu koristile su se ponovo neutralne boje, a najviše pozornosti sigurno privlače zidovi iznad kreveta, pogotovo oni s lijepim cvjetnim uzorcima koji podižu prostoriju.

U jednoj od kupaonica prevladava bijela boja, s podom koji ima zanimljiv crno bijeli uzorak. Bijela boja otvara prostor i pruža osjećaj ugode i opuštenosti.

Bez sumnje se možemo složiti da je ovo jedna od ljepših nekretnina u gradu Zagrebu, o kojoj više informacija možete doznati na sljedećoj poveznici: https://www.njuskalo.hr/nekretnine/dizajnerski-stan-krizaniceva-172m2-5-soba-4-kupaonice-oglas-34667446.

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu