4 ideje za uređenje spavaće sobe za tinejdžere

Tinejdžerske spavaće sobe zahtjevan su pothvat za uređenje. Svaka spavaća soba na neki način izražava osobni stil svakog tinejdžera. Stil koji se neprestano mijenja, potreba za osobnim izražavanjem, kao i one osnovne funkcije koje spavaća soba mora sadržavati, a to su spavanje, mjesto za učenje i druženje, sve se to mora uzeti u obzir prilikom uređenja.

Svi dobro znamo da tinejdžeri prolaze kroz određene faze. Ako imate kćer tinejdžericu koja trenutno voli boemski stil, stvorite neutralnu bazu u sobi koja će omogućiti promjenu, ukoliko odluči da joj taj stil više toliko ne odgovara. To može biti posteljina u bijeloj ili neutralnim bojama, te zidovi u neutralnoj boji (možda čak i zelenoj ili plavoj). Za boho stil dodajte ukrasne jastučiće s teksturom i ukrasne žaruljice. Ako se zasiti tog uređenja, okrenite se monokromatskom uređenju i imat ćete prostor koji se doima elegantnim i skandivanskim.

Izvor: Pinterest
Izvor: Pinterest

Zapamtite da spavaća soba za tinejdžere mora omogućiti nekoliko funkcija. Spavanje je glavna, ali uz to imamo i učenje te zabavljanje s prijateljima. Uključite mjesto koje će biti predviđeno za učenje, te nabavite krevet koji na kraju ima klupu gdje će vaš tinejdžer moći sjesti i družiti se s prijateljima.

Izvor: Pinterest
Izvor: Pinterest

Koji tinedjžer ne voli ukrasiti zid u svojoj spavaćoj sobi? Fotografije, posteri i uspomene trebaju posebno mjesto. Pobrinite se da ih ipak ne zalijepe na zid, nego ih uokvirite. Odlično izgleda i ostavlja odrasliji dojam. Najbolji dio uokvirivanja je to što mogu ponijeti svoje uspomene sa sobom dok odrastu i presele se.

Izvor: Pinterest
Izvor: Pinterest

U trgovinama namještaja danas možemo pronaći specijalizirane linije samo za tinejdžere, ali nemojte misliti da morate cijelu sobu kupiti baš tamo. U osnovi spavaća soba je spavaća soba. Namještaj za za spavaću sobu za tinejdžere može biti jednako lijep kao i sve što imate u svom prostoru, samo pratite što bi se vašem tinejdžeru moglo svidjeti i kombinirajte namještaj i dekorativne komade.

Izvor: Pinterest

Izvor: https://havenly.com/blog/teen-bedroom-design-ideas

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu