9 ideja kako da ukrasite svoja ulazna vrata za blagdane

Vaš dom može izgledati lijepo i unutra i vani sa zadivljujućim zimskim ukrasima za vrata, a ove zime ona  odišu blagdanskim raspoloženjem. Pročitajte u današnjem članku kako možete ukrasiti ulaz u svoj dom dekoracijama koje uključuju zimzeleni vijenac, šišarke i tkanine s blagdanskim uzorcima.

Izvor: Pinterest

Slojeviti blagdanski ukrasi

Trik za lijepa ulazna vrata s božićnim ukrasima su slojevi. Prije nego krenete u kupovinu za zimskog uređenja doma, osmislite plan. Dizajn koji ima različite visine i dubine, s najvišim predmetima naguranim uz zid i drugim predmetima koji se pomiču naprijed kako se smanjuju popularan je u blagdanskom uređenju. Predmeti koji se mogu slagati, kao što su ”lažni” darovi, izvrsni su za podupiranje drugih predmeta. Za vaša zimska ulazna vrata razmislite o tome kakve boje želite, tradicionalnu crveno-zelenu kombinaciju ili možda kombinacija ledenoplava i elegantnih neutralnih boja.

Izvor: Pinterest

Ispunite košaru sezonskim dekoracijama

Iskoristite ovo blagdansko vrijeme kako biste košaru napunili zimskim dekoracijama od kojih neke možete pronaći i u prirodi. Potrebna vam je jedna pletena košara u koju možete staviti cjepanice drveta, češerima, zimzelenom i ornamentima. Omotajte košaru s ukrasnom mašnom u boji koja će biti u skladu s vašim trijemom. Na dno košare stavite stare novine kako biste mogli ukrase postaviti da stoje uspravno.

Izvor: Pinterest

Izložite darove i paketiće da ih svi vide

Jeste li od onih koji svoje poklone zamataju u posljednji trenutak? Možda vas ova ideja potakne da to ove godine učinite malo ranije. Ako imate prazne kutije s kojima ne znate što biste, uzmite ukrasni papir i zamotajte ih kao prave darove. Prije zamatanja u njih stavite nešto da se ne mogu tako lako pomaknuti, a zatim ih poredajte ispred svojih ulaznih vrata. Izgledat će odlično, vjerujte nam.

Izvor: Pinterest

Nikad dosta zimzelena

Nabavite više raznih vrsta biljaka koje su otporne na teške zimske uvjete i postavite ih na trijemu gdje se čini da imate praznine.

Izvor: Pinterest

Dočekajte svoje goste s otiračem ispred ulaznih vrata kojeg ste sami napravili

Ukrasite prostor ispred svojih ulaznih vrata s otiračem u blagdanskom stilu kojeg ćete sami napraviti. Tkanina u blagdanskom uzorku bit će savršena dobrodošlica za vaše goste na ulasku u dom.

Izvor: Pinterest

Nikako nemojte izostaviti girlande

Nema prazničnog ugođaja bez prekrasnih girlandi. Za klasično ukrašavanje ulaznih vrata, povežite dvije identične girlande na vrhu vrata. Svaku omotajte oko gornjih kuteva i pustite da bezbrižno padaju. Možete ih pričvrstiti čavlićima ili kukicama koje možete lako ukloniti.

Izvor: Pinterest

Za sve nestrpljive konačno je došlo vrijeme uživanja u svjetlu žaruljica

Dodajte malo teksture svom uređenju sa lanternama koje su postale vrlo popularne u posljednje vrijeme. Ispunjene umjetnim svijećama različitih veličina, ove rustikalne lanterne će lijepo ukrasiti svaki trijem. Samo pripazite, u lanterne nikako nemojte stavljati prave svijeće.

Izvor: Pinterest

Božićno drvce i unutra i vani? Zaašto ne?

Kakvo bi to blagdansko uređenje bilo bez njegovog središnje dekoracije, božićnog drvca? Okitite jedno i izložite ga pred svojim ulaznim vratima, jer zasigurno će privući svačiji pogled.

Izvor: Pinterest

Obratite pozornost na detalje

Naravno da vanjski ukrasi moraju biti veliki – drvce, girlande, vijenci, žaruljice, ali božićni blagdani nisu ništa bez malih detalja. Kao što ornamenti krase drvce, tako i crvene bobice daju prekrasan završni detalj zimskim dekoracijama. Odrežite nekoliko grančica zelenila i kombinirajte ga s bobicama božikovine. Povežite šišarkom na vrhu i imat ćete prekrasan ukras za kvaku. Gosti će biti impresionirani vašom pažnjom posvećenom detaljima zbog kojih se vaša zimska dekoracija za ulazna vrata ističe.

Izvor: https://www.bhg.com/decorating/seasonal/winter/decorate-winter-front-porch/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu