Stvorite romantični ugođaj u svom domu ovo Valentinovo

Od buketa prekrasnog cvijeća do primamljivih slastica, Valentinovo je blagdan za koji ne manjka ideja za poklone. Zašto bi, međutim, taj osjećaj Valentinova bio samo taj jedan dan u godini? Cvijeće će izblijedjeti, a čokolade nikad ne potraju, ali uređenjem vašeg doma ili poklanjanjem jedinstvenih dekoracija vašim voljenima, valentinovski ugođaj možete imati u domu cijele godine.

Pozovite proljeće u svoj dom

Vrijeme u veljači u kojoj slavimo Valentinovo ne stvara baš romantiku. Međutim, budući da je proljeće pred vratima, ne čudi što je za ovaj praznik cvijeće prvi izbor za dar koji ćete dati voljenim osobama. Ako ove godine želite napraviti korak dalje, zašto ne ukrasite dom umjetničkim slikama čiji je motiv cvijeće? Možete ih zadržati u svom domu cijele godine i uvijek će dobro izgledati.

Izvor: Pinterest

Senzualnim bojama stvorite ugođaj

Pojačajte toplinu ovog Valentinova tako što ćete svoj dom ukrasiti umjetničkim djelima i komadima u ružičastim i crvenim nijansama. Ne samo da će ovi topli tonovi sigurno stvoriti romantično raspoloženje ove jedne večeri, već i tijekom cijele godinue. Tamniji tonovi, kao što su ponoćno plavi i tamnoljubičasti, mogu pomoći u stvaranju tajanstvenog i romantičnog okruženja, podsjećajući nas na kasne noći i crno vino.

Uživajte u romantici

Iskažite počast i drugim ljubavnicima, pa ukrasite dom slikama i fotografijama na kojima se oni nalaze. I takva umjetnička djela mogu kroz cijelu godinu ukrašavati vaš dom.

Pokažite svoju ljubav kroz dekoracije u obliku srca

Zašto ove godine ne biste dopustili da zidovi vašeg doma govore umjesto vas tako što ćete ih ukrasiti simbolom ljubavi? Izlaganjem umjetničkih djela s temom srca u svom domu ne samo da stvarate atmosferu bliskosti u svom interijeru, jer goli zidovi često stvaraju hladno okruženje, već u svoj prostor unosite razigranu dozu iskrene romantike.

Udobno se smjestite i uživajte u osjećaju

Pobrinite se da vaš prostor bude opremljen elegantnom udobnom garniturom za uživanje s partnerom. Dodavanjem raskošnih tekstura i udobnih komada možete osjetiti toplinu ovog blagdana kako se širi kroz svako godišnje doba.

Izvor: https://blog.singulart.com/en/2022/01/18/how-to-create-a-romantic-interior-this-valentines-day/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu