5 stvari koje morate imati u svom domu

Odrastanje je zabavno, pogotovo kad se radi o domu i njegovom uređenju, ali i otkrivanju svog osobnog stila. Ne zaboravite da će se vaš stil mijenjati, a uz to će se promijeniti i ono za što mislite da je važno imati u svom domu. Ako dosta svog slobodnog vremena provodite kod kuće, vrlo je važno stvoriti okruženje na koje ćete biti ponosni i brinuti o onim stvarima koje koristite svakodnevno.

Usklađen set pribora za jelo  

Imati kolekciju jedinstvenog pribora za jelo olakšat će vam život. Pribor za jelo koji se sastoji od različitih žlica, vilica i noževa nije baš najbolji izbor ako u svom domu želite ugostiti obitelj i prijatelje. Ponuda setova danas je velika i možete ih pronaći u bilo kojoj bolje opremljenoj trgovini, a i cijene su im pristupačne.

Podmetači za čaše

Osim što ih možete kupiti, možete ih i sami napraviti. Podmetači za čaše postavljeni u vašem domu podsjetit će goste da svoja pića stave na njih. Isto tako je važno voditi brigu o svom namještaju i održavati stolove čistima, čemu će pridonijeti zanimljivi podmetači.

Ručnici  

Ne postoji ništa gore od toga kad ste u gostima i morate koristiti kupaonicu, ali tamo nema ručnika kojim biste mogli obrisati ruke. Možete ih postaviti u kupaonicu, pa čak i u kuhnju, a osim što su praktični, mogu poslužiti i kao zanimljiv dodatak prostoriji.

Elegantna rješenja za pohranu

Održite svoje radne površine čistima i elegantnima uz pomoć zanimljivih opcija za pohranu, bilo da ćete ih iskoristiti za predmete koje koristite svakodnevno u kupaonici ili za odlaganje posuđa ili grickalica u kuhinji. Održavanje prostora u vašem domu čistim i urednim pomoći će vam da se osjećate bolje. Za deterdžent i omekšivače za pranje rublja, kao i za višak toaletnog papira u kupanici možete koristiti veće pletene košare. U kuhinji možete imati staklene posude u koje ćete pohraniti tjesteninu, žitarice ili slatkiše.

Izvor: Pinterest

Miris po kojem će pamtiti vaš dom

Odaberite prepoznatljiv miris za svoj dom, bilo da je to uz pomoć vaše omiljene svijeće ili eteričnog ulja za difuzor. Pobrinite se da imate nekoliko svijeća postavljenih u vašem domu koje ćete zapaliti prije nego vam stignu gosti. Na kraju krajeva, nema ništa bolje nakon napornog dana upaliti svijeću i opustiti se.

Izvor: https://lonefox.com/blogs/journal/5-things-you-should-have-in-your-home

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu