Kako uz minimalne troškove možete preurediti svoj dom

Dobili ste želju malo preurediti svoj dom, ali financije vam to baš ne dozvoljavaju? Možda vas zabrinjava i kakav utjecaj na okoliš ima često preuređenje doma? Pročitajte u nastavku na koje načine možete osvježiti izgled svog doma bez trošenja novca ili kupovanja dekorativnih komada ili namještaja.

Razmjestite namještaj

Ponekad sve što trebate učiniti je da premjestite namještaj. Drugačiji raspored dat će novu dimenziju svakoj prostoriji. Kod ovakve promjene najbolje je što ako vam se i ne sviđa, uvijek možete lako vratiti na staro.

Izvor: Pinterest

Provjerite kakve stvarčice imate u svom domu i možete li ih namijeniti za nešto drugo

Vjerujemo da u svom domu možete pronaći sitnice koje možete iskoristiti i podariti im novi smisao. Pokušajte premjestiti jastuke s naslonjača na krevet. Koristite staru šalicu sa stražnje strane ormarića koju već dugo niste koristili za organizaciju olovaka. Zamijenite svoje uokvirene fotografije onima koje se skrivaju u vašim fotoalbumima.

Napravite razmjenu s prijateljima ili obitelji

Svi imamo nekoga u obitelji tko pokušava proslijediti svoje stare kućne potrepštine. Ako to ne želite, uvijek možete pristojno odbiti, ali ponekad se tu mogu naći i neke dobre stvari. Obavezno obavijestite svoju obitelj ili prijatelje da tražite nešto za svoj dom i da ste otvoreni za zamjene.

Riješite se viška nepotrebnih stvari

Možda ovim savjetom zvučimo kao pokvarena ploča, ali ponekad je sve što je potrebno da bi se vaš dom osjećao prostranijim, jedno dobro čišćenje. Pritom je važno da to redovito radite. Sve što vam ne treba možete donirati dalje nekome kome bi koristilo.

Izvor: https://asmalllife.com/2022/02/01/how-to-redecorate-without-any-money-or-extra-resources/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu