5 odličnih ideja za uskršnji dekor koje će biti pravi praznik za vaše oči

 Svečanosti i proslave izvlače ono najbolje iz nas. Od pozivanja obitelji i bliskih prijatelja na lijepu večeru do uređenja doma u skladu s blagdanima, razlog su za stvaranje posebne atmosfere u vašem domu. Uskrs je za samo nekoliko dana, a sada kad su epidemiološke mjere konačno popustile, mnoge obitelji vesele se ugostiti svoje najmilije.

Započnite s uskršnjim uređenjem tako što ćete uskladiti boje na presvlakama s dekoracijama

Najbrži način za osvojiti nekoga je sklad, a u ovom slučaju sklad se odnosi na dom čije su boje savršeno koordinirane. Ako vam je dnevni boravak uređen u neutralnim nijansama kao što su bijela i bež, jedna lijepa vaza s proljetnim cvijećem u jarkim bojama unijet će veselje u vaš dom.

Vjerujemo da ne želite pretjerati s dekoracijama, stoga se pobirnite da sve izgleda jednostavno, suptilno i elegantno.

Izvor: Pinterest

Uljepšajte i svoja ulazna vrata  

Nemojte uređivati samo unutrašnjost svog doma, već se pobrinite za veseo doživljaj i ispred ulaznih vrata. Stavite na njih lijepi proljetni vijenac, a na svoje balkone i terase postavite nekoliko zanimljivih uskršnjih dekorativnih komada.

Izvor: Pinterest

Preobrazite svoj dom u atraktivnu seosku kuću tijekom blagdana 

Sitni dekorativni elementi poput svijeća, drvenog pladnja, knjiga, biljaka, jaja i košara na temu Uskrsa, zečevi i mrkve mogu u potpunosti promijeniti atmosferu u vašem domu. Razmješteni po cijeloj prostoriji širit će praznično raspoloženje.

Izvor: Pinterest

Šareni papirnati lanac jednostavna je dekoracija koju i sami možete napraviti

Ponekad sićušni dekorativni elementi mogu napraviti veliku razliku. Papirnati lanac preko zida ili na stolu pridonijet će svečanijem ugođaju, a možete ih vrlo jednostavno sami napraviti.

Izvor: Pinterest

Upotpunite svoju svečanu večeru uskršnjim dekoracijama

Večera s dragim osobama i stvaranje uspomena upotpunit će blagdan Uskrsa. Neka to bude proslava za pamćenje tako što ćete ukrasiti stol lijepim dekoracijama kao što su terariji s mahovinom, svijeće i uskršnja jaja na stolnjaku s proljetnim uzorkom. Izgledaju elegantno, odličan su podsjetnik na proljetno osvježenje i sasvim sigurno su ugodni oku.

Izvor: Pinterest

Nadamo se da ćete iskoristiti neke od ideja za predstojeće blagdane.

Izvor:   https://www.designcafe.com/blog/home-decor/easter-home-decor-ideas/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu