11 korisnih predmeta za dodatak vašem noćnom ormariću

Kad uređujete svoj noćni ormarić, želite biti sigurni da će imati sve kako biste mogli mirno privesti svoj dan kraju. Eliminiranje nereda i fokusiranje na funkcionalne, ali estetski ugodne predmete učinit će vašu večernju rutinu ugodnijom i luksuznijom. U nastavku članka možete saznati kojih je to 11 predmeta koje možete staviti na svoje noćne ormariće.

Budilica

Već smo nebrojeno puta čuli savjete kako je mobitele i bilo kakvu tehnologiju bolje držati čim dalje od kreveta u spavaćoj sobi. Kako ne biste zaspali i zakasnili na posao ili u školu, najbolje je da na noćni ormarić stavite budilicu. Izbor je danas raznolik, a budilica ne mora zadovoljiti samo svoju funkciju, već može biti i zanimljiv dodatak vašem ormariću.

Pladanj za razne sitnice

Pladanj će pomoći da vaši dragocjeni komadi nakita budu na sigurnom i na dohvat ruke tijekom noći kad spavate. Nema ništa gore od toga dok prilikom spavanja negdje izgubite naušnicu ili prsten pa u jutro morate pregledati cijeli krevet.

Izvor: Pinterest

Vaza sa cvijećem

Ključ da vaša soba izgleda kao soba nekog luksuznog hotela je vaza puna cvijeća, kad god je to moguće. Bez obzira je li cvijeće pravo ili umjetno, lijepa vaza podići će ga na sljedeću razinu.

Izvor: Pinterest

Okviri s fotografijama

Okviri za fotografije koji luksuzno izgledaju uljepšat će vaš noćni ormarić i potaknuti vas da maštate o dobrom provodu s voljenim osobama dok drijemate.

Izvor: Pinterest

Noćna lampa

Svaki noćni ormarić treba lampu. Iako ćete težiti odabrati onu koja odražava vaš stil, također ćete htjeti da omogućava dovoljno svjetla dok čitate u krevetu. U ponudi se mogu naći različite lampe, ali i tipovi osvjetljenja, tako da postoji izbor za svakoga.

Izvor: Pinterest

Mirisna svijeća

Ne postoji ništa bolje od ugodnog mirisa koji će vam pomoći da svaki svoj dan započnete i završite na najbolji mogući način. Izaberite neki nježan, umirujući miris i postavite svijeću na svoj ormarić.

Izvor: Pinterest

Inspirirajuće knjige

Uvijek je zabavno listati inspirativnu knjigu kad nakon napornog dana legnete u krevet. Zaokupit će vas na neko vrijeme, odvodeći vas na putovanje svijetom iz udobnosti vašeg kreveta.

Izvor: Pinterest

Krema za ruke

Njegujte suhu, umornu kožu umirujućim losionom koji je toliko lijep da ga možete izložiti na ormariću ili po potrebi pospremiti u ladicu, ako želite osloboditi prostor.

Izvor: Pinterest

Mini ventilator

Nažalost, ponekad u ljetnim noćima klima uređaj jednostavno nije dovoljan da vas rashladi. Stavite mini ventilator na noćni ormarić koji će vam pomoći da lakše zaspite, usprkos vrućini.

Izvor: Pinterest

Dnevnik ili rokovnik

Ponekad jednostavno morate zabilježiti goruću misao ili dvije prije nego što ugasite svjetla. Držanje dnevnika u blizini pametno je rješenje, bilo da ga planirate jednostavno upotrijebiti za izradu popisa obaveza za nadolazeći tjedan ili uživate u odvajanju vremena za zapisivanje najvažnijih događaja iz dana i glavnih ciljeva za mjesec. Korištenje dobre, staromodne olovke i papira također je izvrstan način da skratite vrijeme pred ekranom na kraju užurbanog dana.

Izvor: Pinterest

Olovke za pisanje

Posljednje, ali ne i nevažno, kraj svojeg dnevika želi imati i nekoliko zanimljivih olovaka kako biste mogli zapisati sve što želite. Vjerujemo da ćete pronaći nešto zanimljivo za sebe što će vas inspirirati da više zapisujete.

Izvor: Pinterest

Izvor: https://www.thespruce.com/items-for-accessorizing-bedside-table-5270855

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu