Nekoliko trikova kako stilizirati stolić za kavu u jesenskom ruhu

Svi volimo brze i jednostavne ideje koje pretvaraju dom u mjesto u kojem nam je udobno boraviti. Stolić za kavu se u svega nekoliko minuta može preobraziti u zanimljiv komad namještaja u dnevnom boravku, a u današnjem članku pročitajte kako ga možete stilizirati i prizvati jesen u vaš dom. Savjeti ne vrijede samo za jesen, već ih možete isprobati u bilo koje godišnje doba.

Stolić za kavu najbolje ćete stilizirati ako imate na umu dvije bitne stvari, a to su praktičnost i dekorativni komadi. Prilikom uređenja stolića potrudite se dekorativne predmete smjestiti na sredinu, a rubove ostavite prazne kako biste na njih mogli postaviti šalice za kavu ili čaše. Nemojte pretjerati s dekoracijama, kako biste imali dovoljno mjesta. Postavite na stolić neke dekoracije koje ga mogu ukrašavati cijelu godinu, a za obilježavanje godišnjeg doba odaberite najviše dva komada.

Poslužavnici ili pladnjevi

Savršeni su za jednostavno uređenje stolića, a na njih možete staviti knjige, svijeće ili biljke. Odličan su izbor za kasno ljeto kad polako možemo birati jesenski dekor. Ako se dogodi da trebate više mjesta na stoliću, samo uzmite poslužavnik sa svim dekoracijama i smjestite ga negdje drugdje. Ovo je posebno korisno ako vaša obitelj svakodnevno koristi stolić za pisanje domaće zadaće, društvene igre ili slično.

Lan za eleganciju

Iako postoje mnoge ideje za stiliziranje stolića za kavu koje su prikladne za svaki dan, ponekad je dobro malo podići stvari na višu razinu. Uz pomoć lana možete stolić elegantno ukrasiti u samo nekoliko minuta. Za stvaranje romantične atmosfere dodajte svijeće. Da biste upotpunili eleganciju na svom stoliću, predlažemo da koristite dekoracije od stakla i mjedi. Lan omekšava cijeli izgled i čini ga dotjeranim.

Kako posložiti dekoracije na stoliću za kavu?

Treći savjet odnosi se na raspored dekoracija na stoliću. Način na koji ćete ih rasporediti jednako je važan kao i predmeti koje odlučite izložiti. Grupiranje sličnih predmeta u neparnom broju ima zadovoljavajući vizualni učinak. Više sličnih predmeta kao što su recimo jantarne boce uzemljuju prostor kao središnju točku. Mogu biti različitih veličina kako biste ih istaknuli, a isto je i sa svijećnjacima koje možete upotrijebiti kao dekoraciju.

Kakve se stvari mogu iskoristiti kao dekoracija?  

Kad razmišljate o tome koje stvari postaviti na stolić, najbolje se vratiti osnovama. To mogu biti knjige, cvjetni aranžmani i neka zanimljiva dekoracija, a sve zajedno čini jednostavnu i privlačnu kombinaciju.

Izvor: Pinterest

Nezaobilazne bundeve za jesenski styling

Bundeve su vjesnici jeseni i bez njih je ne moguće zamisliti jesensku idilu u domu. Najbolje ih je kombinirati s vazom i košarom, kako bi se postigao upotpunjen izgled. Možete pomiješati više vrsta i odabrati različite veličine bundeva.

Izvor: https://graceinmyspace.com/fall-coffee-table-styling-ideas/

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu