Luksuzan stan novije gradnje na Zelengaju

Na Zelengaju smo pronašli prekrasan stan koji još uvijek čeka svoje prve stanare. Svojim rasporedom prostorija, brojem spavaćih soba, dvama kupaonicama i s dva balkona poziva na ugodno stanovanje i uživanje u prirodi u čijem se okruženju nalazi. Smjestio se na lokaciji koja je među atraktivnijima i elitnijima u gradu Zagrebu. Luksuzna novoizgrađena zgrada uvučena je od glavne ceste i okružena zelenilom, te se u njoj nalaze samo 4 stana. Na njenom prvom katu prostire se stan neto površine 160 m2. Odlično je osvijetljen zahvaljujući tome što se na svim zidovima nalaze prozori, tako da u svakom trenutku u njemu ima dovoljno sunčeve svjetlosti. Trenutno je u stanu opremljena samo kuhinja i dvije kupaonice, dok je ostatak moguće urediti prema vlastitim željama. Kuhinja je uređena u klasičnoj kombinaciji bijele i sive boje, koja se vrlo lako može prilagoditi bilo kojem stilu uređenja u ostatku otvorenog prostora koji je predviđen kao kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak u jednom. Terasa s koje se pruža pogled na zelenilo okružuje cijeli open space prostor.

U ostatku stana imamo glavnu spavaću sobu i uz nju čak tri manje sobe, od kojih glavna ima izlaz na svoj vlastiti mali balkon, a jedna od manjih spavaćih soba ima izlaz na veliku terasu.

Glavna kupaonica je moderno uređena u svjetlijim tonovima, a kontrast joj čini tamnosmeđa boja poda, te se u njoj nalaze i tuš kabina i kada. Uz nju se u stanu nalazi i dodatna kupaonica za goste u bijelo plavoj kombinaciji.

Na -1 etaži nalazi se velika prostorija od 52 m2 koja bi se mogla prenamijeniti u teretanu ili neki drugi sličan sadržaj za druženje. Uz stan dolaze i garaža za dva osobna automobila u ukupnoj površini od 21 m2, kao i velika ostava od gotovo 23 m2.

Elitna i mirna lokacija ove nekretnine bit će privlačna svima koji žele uživati u udobnosti koju im ona pruža, ali i onima koji žele biti nadomak svim događanjima u gradskom centru.  

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/zelengaj-luksuzan-peterosoban-stan-garazom-oglas-29848406

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

ODGOVORI

Unesite svoj komentar!
Molimo upišite Vaše ime

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu