Spoj modernog i tradicionalnog uređenja u centru Zagreba

U dvorišnoj zgradi u Preradovićevoj ulici na prvom katu prostire se klasičan građanski stan od 82 m2 uređen u stilu u kojem se spajaju tradicionalno  i moderno. Posebnost građanskih stanova ogleda se u visokim stropovima i velikim, prostranim sobama kao duhu prošlih vremena, a koji se danas savršeno uklapaju u percepciju modernog uređenja doma. Najveći dio stana zauzima prostor dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, dekoriran zanimljivim komadima namještaja. Siva boja već je godinama trend u uređenju doma jer odiše elegancijom i luksuzom. Iako se uglavnom koristi kao bazna boja, odlična je za kombiniranje s ostalim bojama, pogotovo s uzorkom svijetlog drveta. Kuhinjski namještaj u sivoj boji kao i kuhinjski otok koji dolazi uz njega nesumnjivo privlače poglede i razdvajaju dio koji služi za blagovanje. S obzirom na to da u stanu ne postoji dodatno spremište, kao niti ostava, visina stropova u kuhinji iskorištena je kako bi ju kuhinjski ormarići u potpunosti dosegnuli i tako stvorili dovoljno prostora za odlaganje stvari. Zanimljiv detalj koji se na njih nadovezuje je mala klupica kraj prozora koja čini savršeno mjesto za kratak predah. Blagovaonica u sklopu kuhinje uređena je u tradicionalnom stilu s prepoznatljivim zidovima od opeke koji su uvijek atraktivan dodatak uređenju. Ispreplitanje tradicionalnog i modernog nastavlja se i u dnevnom boravku koji je opremljen različitim komadima namještaja, što je već neko vrijeme trend u namještanju prostorije u kojoj provodimo najviše vremena. Iz dnevnog boravka ulazi se u glavnu spavaću sobu s velikim ugradbenim ormarom, a koja ima posebnu kupaonicu s tuš kabinom. U drugoj, većoj kupaonici u stanu prevladava siva boja na koju se savršeno slažu detalji u zlatnoj boji kao što su zidno okruglo ogledalo i stolić. Zid u istoj kombinaciji boja razbija hladno sivilo ostalih zidova i poda. Od ostalih prostorija u stanu se nalazi još jedna manja (dječja soba) modernog uređenja, te ulazni prostor s ugradbenim ormarom.

Nekretnina se prodaje s pripadajućim namještajem koji je uključen u cijenu, a kako je renoviran prošle godine, nisu potrebna nikakva veća ulaganja. Zbog svog tlocrta i pozicije ova je nekretnina izvrstan odabir za manju obitelj koja želi stvoriti svoj dom u strogom centru, a opet biti udaljena od gradske vreve.

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/centar-preradoviceva-luksuzno-ureden-namjesten-trosoban-stan-82-m2-oglas-29889501

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

ODGOVORI

Unesite svoj komentar!
Molimo upišite Vaše ime

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu