Stan koji je savršen primjer otmjenosti i modernog dizajna

Gledajući fotografije ovog stana, prvo što nam pada na pamet je kako se prilikom njegovog uređenja doista pazilo na svaki detalj. Njegovih 270 m2 prostire se na dvije etaže, a prostorije su podijeljene tako da se na donjoj etaži nalazi dnevni dio za druženje i odmor, dok je na katu spavaći dio.

Kombinacija bijele i tamnosive, gotovo crne boje u uređenju domova odiše luksuzom i profinjenošću, i teško da će ikad izaći iz mode. Podovi boje tamnog drveta koji se protežu čitavom donjom etažom, savršeno se nadopunjuju tamnim zidovima i bijelom namještaju. S obzirom kako svaki zid u donjem dijelu stana ima visoke prozore koji se pružaju od poda do stropa, u svakom je trenutku odlično osvijetljen, pa tako kombinacija tamnih boja ne djeluje nimalo sumorno. Kako je stan dovoljno prostran, odlično je što se čak i donja etaža mogla podijeliti na dnevni boravak iz kojeg se ulazi u radni prostor, koji može poslužiti kao ured. Odvojen je kliznim tamnim staklenim stijenama, što je vrlo elegantno rješenje. Dnevni boravak s kaminom velikom garniturom jednostavno izaziva osjećaj udobnosti i poziva na opuštanje.

Kuhinja i blagovaonica u drugom dijelu etaže također su odvojene kliznim staklenim stijenama, a iz  blagovaonice se izlazi na natkrivenu terasu.

Gornja etaža stana nalazi se u potkrovlju i usprkos tome sve su prostorije prostrane, a zahvaljujući krovnim prozorima, uvijek su prepune svjetla. Posebnost gornje etaže je svakako u glavnoj kupaonici koja ima jacuzzi i saunu, što doprinosi cjelokupnom luksuznom dojmu koji ostavlja ova nekretnina. Sa svoje tri spavaće sobe namijenjen je višečlanoj obitelji ili onima koji vole ugostiti prijatelje u svom domu.

Stan je idealan za poslovne ljude koji sa svojom obitelji žele imati svoju oazu mira u samom centru Zagreba. Zanimljiv raspored prostorija i moderan dizajn, a uz to i atraktivna lokacija, bit će privlačni svima koji traže svoj savršen dom. 

https://www.njuskalo.hr/nekretnine/zagreb-hebrangova-dvoetazni-stan-270m2-oglas-29091198

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

ODGOVORI

Unesite svoj komentar!
Molimo upišite Vaše ime

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu