5 trendova za uređenje interijera za jesen zimu 2020

Kako dani postaju sve kraći i hladniji, dolazi i doba godine kada ćemo više vremena provesti uživajući u svojim domovima. Zato je i vrijeme da svoj životni prostor osvježite nekom novom dekoracijom. Često malim izmjenama možete dati novo svježe raspoloženje nekoj prostoriji, a kad se mijenjaju godišnja doba savršeno je vrijeme za kreativnost.

Ukrasite prostor jesenskim lišćem

Jesensko lišće, svojim bojama, beskonačan je izvor ideja za ukrašavanje doma. Napunite velike jednostavnu vazu grančicama jesenjeg lišća dodajte toplinu prirode svom domu. Možete istražiti i kreativnija rješenja, poput recimo vijenaca. Boje mogu biti u rasponu od neutralne žute i smeđe, do svijetlih narančastih, pa čak i crvene.

Dodajte dašak tople karamele i cimeta

Kada govorimo o jesensko zimskom uređenju, razmišljamo o toplim nijansama boje. Unatoč tome što su među najmodernijim bojama za uređenje doma, u ovo doba godine, boje poput cimeta, karamele i terakote, pružaju osjećaj topline u bilo kojem interijeru. Ako ne želite prebojati zidove, bez brige, možete postići izvrstan rezultat čak i samo ako zamijenite poneki ukrasni jastuk ili tekstil.

Zid od cigle je ponovno ‘IN’

Uz intenzivne boje terakote i ciglu kao jednu od glavnih veličina pri dekoraciji, nezavršeni izloženi zidovi od cigle izvrsna su opcija. Osim u industrijski stiliziranim prostorima, ovi zidovi savršeno dodaju dašak sirovog i eklektičnog čak i u skandinavskim i minimalističkim interijerima.

Dodajte komad umjetnosti od tekstila

Želite isprobati nešto drugačije od uobičajenih fotografija, slika i plakata? Razmislite o kupnji ručno izrađenog dijela tekstilne umjetnosti i objesite ga u na središte zida ili žarišnu točku prostorije. Za stvarno originalan rezultat možete isprobati i tzv. statement prostirku s pojačanim grafičkim uzorkom, koja se ne koristi na podu, već se postavlja na zid.

Nabavite moderan tepih s daškom orijenta

Moderni tepisi i prostirke doživljavaju renesansu u svijetu dizajna interijera. Tradicionalno stvoreni u Iranu, moderni tepisi i prostirke nadahnuti su orijentalnim i islamskim dizajnom. U današnje vrijeme ne morate potrošiti bogatstvo na kupovinu originalnog ćilima, moderni tepisi rađeni su na način da djeluju starinski.

Uživajte u hladnim godišnjim dobima u toplini svog doma uz samo nekoliko sitnih, a jednostavnih preinaka.

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

ODGOVORI

Unesite svoj komentar!
Molimo upišite Vaše ime

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu