Najljepši kućni uredi u 2020.godini

U godini koja će se ubrzo naći iza nas, većinu svog radnog vremena proveli smo u svojim domovima. Zbog globalne pandemije u kojoj smo se našli, situacijama kojima smo se morali prilagoditi, nije bilo lako preko noći prestati odlaziti na svoje radno mjesto i priviknuti se na rad od kuće. Dio našeg životnog prostora, prostora za odmor, igru, druženje s obitelji, morali smo prenamijeniti u popularno nazvan – kućni ured. Kako bismo se lakše priviknuli na novonastalu situaciju, te posao i dalje obavljali kao i do sada, bilo je vrlo važno, tih nekoliko metara kvadratnih vlastitog doma preurediti u radni prostor.

Netko je za to imao samo radni stol, stolicu i policu s knjigama, dok si je netko drugi mogao priuštiti I čitavu prostoriju. S koliko god prostora raspolagali, vrlo je važno urediti ga na način koji će najbolje odgovarati vama, vašim radnim potrebama, a na kraju i vašem, prije svega, psihičkom zdravlju. Više o uređenju prostora za dobrobit vašeg zdravlja možete pročitati u jednom od naših prijašnjih članaka, što će vam možda dati ideju i za uređenje kućnog ureda, a danas vam donosimo najljepše, jednostavne, te lako prenamjenjive kućne urede u 2020. godini koji će zasigurno potaknuti vašu kreativnost i želju za radom.

· Kućni ured u stilu kuće sa sela uređen je uz pomoć drveta, bijelih zidova, puno svjetla, pokoju biljku i pletene detalje. Jednostavnost i svježina uz tek nekoliko boja.

· Interijeri uređeni u skandinavskom stilu su minimalistički i najčešće u bijelim bojama, ali nećete pogriješiti ako u ovakav stil ukomponirate i poneku boju.

· Biljaka i zelenila nikad dosta. Opće je poznato da biljke djeluju blagotvorno i obogaćuju prostor kisikom, pa zašto ne biste svom kućnom uredu podarili malo drugačiju lončanicu? Onu viseću. Pogotovo ako ste ograničeni prostorom.

· Odlična ideja za mali prostor – pretvorite ormar u svoj kućni ured! Tapete će u ovom slučaju učiniti čuda!

· Za kreativce kojima ne treba puno prostora nabavite čelični lim s rupama koji ćete obojati u boju koju želite prije nego ga postavite na zid iznad stola i popunite materijalima za rad.

· Kako iskoristiti prostor ispod stepenica? Uredite svoj kućni ured!

· Crno bijeli svijet. Jednostavno, praktično, a izbora za kupovinu ima u svakoj većoj trgovini s namještajem.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

· Udobno, chic, ženstveno i u nježnim tonovima.

· Moderno, muževno,fokusirano i u tamnim bojama.

· Plava boja potiče želju za radom i povećava efektivnost. Dodajte joj pokoji zlatni i metalni detalj i dobili ste zanimljiv, te produktivan kućni ured.

Ideja, inspiracije i zanimljivo dizajniranih kućnih ureda u današnje vrijeme možete pronaći apsolutno svugdje, no mi smo za vas odabrali lijepe, jednostavne, ali zanimljive prostore koje svatko od nas može prilagoditi svom domu. No jedna od najbitnijih stvari na koje biste trebali paziti pri uređenju kućnog ureda, ukoliko održavate video sastanke, jest prostor iza vas! Ne želite da vaši kolege i partneri gledaju u neuredan krevet iz kojeg ste ustali prije pet minuta, dnevni boravak pun razbacanih igračaka ili kuhinju u kojoj se kuha ručak. Osim toga, slobodni ste pustiti mašti na volju i prenamijeniti dio svog životnog prostora u prostor za rad.

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu