Ideje za bukete koji ove jeseni mogu krasiti vaš dom

Jesensko cvijeće je bogato, odvažno i prepuno topline. Iako tijekom jeseni izbor cvijeća nije baš širok, bit ćete oduševljeni onim koje uspijete pronaći. Ako mislite da je samo proljeće pravo doba za cvijeće, ovi prekrasni cvjetni aranžmani će vas razuvjeriti.

Suncokrete jednostavno morate imati

Suncokreti obično cvjetaju tijekom kasnog ljeta, ali možete ih naći i tijekom rane jeseni. Odličan su izbor za buket prije nego što nastupi hladno zimsko vrijeme.

Razmislite o kalikarpi

Kalikarpa će svojim neobičnim izgledom privući svačiji pogled. Cvate tijekom cijele jeseni zbog čega je savršen dodatak svakom cvjetnom aranžmanu.

Izvor: Pinterest

Napunite ga zelenilom

Kombiniranje nekoliko privlačnih cvjetova poput nevena i zelenila je dobra ideja u vrijeme kada tijekom jeseni ima manje cvijeća u vašem okruženju.

Izvor: Pinterest

Za buket ne morate koristiti samo cvijeće

Tražite jesenski cvjetni aranžman koji će biti malo neuobičajen? Umjesto cvijeća u vazu stavite perje kako biste kreirali nevjerojatni jesenski detalj. Upotpunite ga s još nekim jesenskim dekoracijama.

Izvor: Pinterest

Pampas trava je još uvijek u trendu

Pampas trava je južnoamerička biljka koja se obično osuši i koristi za jesenske aranžmane. Tko ne bi volio imati ovakav buket na svom stoliću?

Izvor: Pinterest

Iskoristite bundevu kao vazu

Ima li nešto bolje od toga da svoju kuću ispunite bundevama čim vani zahladi? Možda pretvaranje bundeva u ljupke vaze za sve vaše omiljene biljke? Osušeno cvijeće u bijeloj tikvi su nešto s čim ne možete pogriješiti.

Izvor: Pinterest

Ukrasite kuću pšenicom

Pšenica je jednostavan i lijep izbor za modernu seosku kuću ili bilo koju drugu kuću gdje želite dodati malo seoskog šarma. Dobro se slaže i s ostalim suhim cvijećem.

Izvor: Pinterest

Nećete pogriješiti s drvenim kutijama

Drvene kutije su jedan od načina da jesenske bukete podignete na viši nivo. Drvena kutija rustikalnog izgleda napunjena bundevama, poljskim cvijećem ili sukulentima izgledat će izvrsno na stolu u blagovaonici.

Izvor: Pinterest

Eukaliptusom također možete ukrasiti dom

Smatramo da je eukaliptus savršen za sva godišnja doba, ali posebno ga volimo utkati u uređenje doma tijekom jeseni. Dobro se slaže s bundevama i svojim će mirisom osvježiti svaku prostoriju.

Probajte napraviti jesenski vijenac

O izradi jesenskog vijenca već smo pisali, pa ako već niste, svakako predlažemo da napravite jedan za svoja ulazna vrata.

Suho cvijeće priziva jesen

Osušeno cvijeće je jednostavan način da prizovete jesen u svoj dom. Buketi od suhog cvijeća su lijepi i upadljivi, te mogu trajati puno dulje od svježeg cvijeća.

Izvor: https://www.thespruce.com/fall-flower-arrangements-5078639

Pročitajte još

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je prošlog tjedna vijest da posljednji krug subvencija za stambene kredite...

Komentari

Povezano

Novi krug subvencija za stambene kredite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama objavila je...

5 znakova da je došlo vrijeme za zamjenu usisavača

Usisavač je jedan od najvažnijih aparata u svakom kućanstvu....

Ostanimo povezani!

Pratite nas i na Instagramu